Mitt bidrag till #minpolkagris !

MITT BIDRAG ÄR I FINAL!
Snälla klicka er HÄR för att rösta på min polkagris.
Tack på förhand!!
____________________________________________________________________________________
 
Blogg.se har just nu en tävling ihop med Grenna Polkagriskokeri där man ska skapa sin dröm-polkagris och det vinnande bidraget kommer att säljas i butik! Hur kul?! Jag har alltid varit ett stort fan av polkagrisar och har sedan barnsben varit förälskad i Gränna. En smak som jag skulle vilja kunna köpa i butik är kombon rabarber, fläder och citron. Den enkla förklaringen är min kärlek till rabarber- och flädersaft, varförsig eller ihop - helst ihop med skivade citronbitar i.
 
 
Visst låter det som sommar i en polkagris?
För mig gör det det i alla fall. Dessa smaker är så mycket sommar för mig och att samla denna kombination på ett nytt sätt hade gjort mig helt lyrisk!
 
Jag ser denna polkagris gå i färgerna som rabarberrosa, en ljusgrön nyans som nästan går mot vitt för flädern och ljusgult för citronen såklart. Om man får önska helt fritt, hade jag sett 4 färgband av rabarber och 4 färgband av fläder samt 2 färgband av citron. Polkagrisen ska ta plats i ett sommarpyntat papper med raberberblad, fläderblommor och citronhalvor tecknat utanpå.
 
Det här är var mitt bidrag till #minpolkagris !
 
 
Bilderna i kollaget är hämtade ifrån Pinterest.
RSS 2.0